Wednesday, May 6, 2020

Ayda Jebat Sekolahkan Kembar Terpisah Bagi Duit Dekat Pakwe!


Ayda Jebat buat TikTok dengan lelaki lain? Viral dekat Twitter sekarang ni. Haha! Kalau korang perasan, ada satu video TikTok yang dipercayai tengah viral di Indonesia sekarang dan wajah gadis dalam video tu nampak serupa sangat dengan Ayda Jebat.

Video ini dikongsi sendiri oleh Ayda Jebat di Instagramnya selepas dikatakan ramai orang telah menyeru namanya.

Tengah viral dekat Twitter sekarang dan semua mention nama saya apahal! That's not me. Bahahaha! Aduk adik ni spedo boyfriend dia. Patut lelaki jaga makan minum awak. Nanti ready lah dia jadi suri ruah, awak pergi kerja. Tag boyfriend korang! Cowok matre. Bila nak bayar je bf buat-buat busy. Takleh blah Jangan eh!. - Kata Ayda Jebat.

Ayda Jebat sempat bagi nasihat dekat pasangan yang buat TikTok tu lagi sebab pakwe dia ni biarkan aje makwe dia bagi duit. Tak memasal kena sekolah dengan kak Ayda Jebat erk? Haha!


Peminat juga tak terlepas meninggalkan komen yang melucukan dan mengakui yang gadis tu memang sebijik macam Ayda Jebat. Jozlynnhanania pun sempat tinggalkan komen 'Hahahaha, sebijik dowh'!

Ayda Jebat sekarang tengah jadi tontonan ramai melalui cerita bertajuk Bukan Gadis Biasa dan gabungannya bersama Remy Ishak memang buatkan ramai cair.


+ Baca respon pembaca yang minat Ayda Jebat di Facebook Oh! Media.




Sumber: Oh! Media

No comments:

Post a Comment