Wednesday, August 12, 2020

"Time Seronok Tak Takut Pula Lelaki Tu Suami Orang" - Bella Astillah


Baru-baru ini, terdapat satu video yang tular di media sosial apabila melibatkan tiga orang wanita sedang bergaduh di dalam rumah gara-gara suaminya kantoi bersama wanita lain. Video yang berdurasi 40 saat itu mendapat perhatian warganet dan pelakon, Bella Astillah.

Kenapa time ni baru perempuan tu nak sorok belakang lelaki tu je? Takkan takut pula sebab time seronok-seronok tak takut pula lelaki tu suami orang. I faham perempuan yang hempuk tu dia nak settle penyondol tu cukup-cukup tak nak bagi lepas sebab nanti dekat rumah turn laki dia pula kena hempuk.


Siapa jer suka suami dia kena rampas dengan perempuan lain kan? Kalau Ohmedia dekat tempat perempuan tu, memang kena hempuk juga. Bukan apa, lelaki dekat luar sana bersepah tetapi suami orang juga awak nak.

Apa yang paling penting, Ohmedia cuma nak pesan dekat semua kaum hawa di luar sana jangan sesekali jadi homewrecker okay! Buat malu jer nanti jadi buah mulut orang.

OHMEDIA: MEMANG PATUT PUN ORANG KETIGA TU KENA HEMPUK. APA YANG DIKATAKAN OLEH BELLA, OHMEDIA SETUJU SANGAT!

Kredit: Twitter

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.





Apa pandangan anda tentang perkara ini? sila komen di bawah ye! Terima Kasih!!!!
Sumber: Oh! Media

No comments:

Post a Comment